Flyttfirma Växjö

BRA Flytt – Vi är vad vi heter

Fria offerter utan krav

Flytt inom och utom landet

Alla tillstånd och försäkringar

En seriös och Bra flyttfirma i Växjö

Till offertförfrågan

Flyttfirma Växjö

Vi ombesörjer flytten i Växjö, effektivt och smidigt
En tillförlitlig och seriös flytthjälp
Vi vet vad som krävs för ett Bra resultat då vi har lång erfarenhet av flyttbranschen

Ansvarsförsäkring? YES
Trafiktillstånd? YES
Prisvärda? YES

Vi erbjuder alla våra kunder en Bra Flytt – precis som vi heter

Angående Covid-19 så följer vi naturligtvis alla gällande anvisningar
För er trygghet och för vår trygghet

Flytthjälp åt företag, privatpersoner, regioner och kommuner

Vårt mål är alltid en Bra flytt

Bra Flytt Sverige AB eftersträvar alltid att ge våra kunder en smidig flyttupplevelse och en bra start på det nya boendet eller den nya lokalen. Vårt mål – att leverera en god flyttservice till alla våra kunder.

Hos oss kan ni själva bestämma den nivå av insats som ni önskar då vi åtar oss alla olika typer av flyttuppdrag oavsett om det enbart handlar om att flytta ett skåp eller en stor flytt.

Om ni önskar att flytta inom Växjö, i närområdet eller inom landet så är ni välkomna att kontakta oss för en prisuppgift eller kanske en diskussion om hur vi tänker genomföra uppdraget.

Ni är välkomna att kontakta vår flyttfirma på det sätt ni finner smidigast vilket kan vara vårt offertformulär, vanligt mejl eller att ni ringer oss. Ni kan även välja snabboffert så återkopplar vi för komplettering av uppgifter. RUT-avdraget via skatteverket det hjälper vi till med – idag mycket förmånligt att nyttja.

Hjärtligt välkomna med frågor, funderingar eller en offertförfrågan.

Läs mer

Tung lastbil vid vägkant
Vi tillhandahåller många olika flyttjänster

Exempel på våra tjänster

Exempel på olika flyttjänster inom flyttservice kan vara röjning och sortering, transport till återvinning eller tipp, nedmontering av hyllor, gardiner och lampor, packhjälp av bohag eller inventarier, magasinering och förvaring under längre eller kortare tid, specialtransporter, tungtransporter, flytta piano, flytta kassaskåp, bärhjälp, rengöring efter flytt och så vidare.

Till företag, regioner och kommuner erbjuder vi lokalflytt, butiksflytt, flytt av hela verksamheter etc. Vi har kompetensen för att utföra alla typer av flyttar.

Välkommen till en seriös och kunnig flyttfirma i Växjö.

Läs mer

Stor flyttlastbil

Bra Flytt Sverige AB – när det bara måste bli bra

Bra Flytt

Vi som arbetar i företaget har drivit flyttfirma sedan lång tid tillbaka och vi kan därmed lova att ni möter erfarna flyttgubbar när ni anlitar oss. Kika gärna på våra bilder här på hemsidan för lite nostalgi.

Vårt huvudkontor finns i norra delen av Skåne där vi har vår utgångspunkt, dock åtar vi oss uppdrag i hela landet samt övriga världen.

Vart ni än vill flytta så hjälper vi er!

Oavsett om ni är en privatkund eller en representant för ett företag, kommun eller region är ni hjärtligt välkomna med en förfrågan. Vi är naturligtvis intresserade av alla uppdrag.

Bra Flytt Sverige AB – Bra flytthjälp och service
Flyttfirma Växjö


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Miljö och försäkringar

Naturligtvis har vi för allas trygghet de tillstånd och försäkringar som är ett måste inom flyttbranschen. Vi har valt Trygg-Hansa som försäkringsbolag och försäkringen täcker vid hanteringen av ert bohag eller inventarier samt under hela transporten – gäller inom HELA EU.

Vårt företag är vidare måna om miljön och väljer alltid miljövänliga produkter eller metoder för verksamheten som exempelvis nyare fordon som har de bästa motorerna.

  • Vi rullar på däck utan HA-oljor.
  • Plastfolie eller andra plaster undviker vi helt.
  • Flyttlådor och flyttkartonger tillverkade av återvunnen wellpapp.

Nya och gamla kunder är hjärtligt välkomna.

BRA Flytt Sverige AB – Vi ÄR vad vi heter
Flyttfirma Växjö

Högsbyvägen 3
352 74 Växjö