Flyttfirma Laholm

BRA Flytt – Vi är vad vi heter

Fria offerter

Flyttar inom landet och övriga Europa

Försäkrat bohag när ni flyttar med oss

Trygg flyttservice i Laholm

Gå till offertförfrågan

Flyttfirma Laholm

Vi hjälper dig med flytten i Laholm, smidigt och seriöst
Då vi arbetat med flytt i många år vet vi precis vad som krävs för att uppdraget ska flyta på så smärtfritt som möjligt

Ansvarsförsäkring? YES
Trafiktillstånd? YES
Prisvärda? YES

En Bra Flytt – som firman heter

Vi följer noggrant de råd och anvisningar gällande Corona
Detta för er och vår säkerhet

Privatflytt och företagsflytt

Vi gör din flytt smidig

Vår flyttfirma är verksam i hela landet och utför även flyttningar i övriga Europa. Vi vågar lova att ni har hittat rätt nu när ni fann oss – en professionell flyttfirma i Laholm.

Låt oss hjälpa dig på det sätt du vill, hela eller delar av flytten.

Fyll gärna i vårt offertformulär eller snabboffert om ni önskar en offert eller prisuppgift. Ni kan naturligtvis även kontakta oss på annat sätt så som ett vanligt mejl eller per telefon så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande.

Vad än ni önskar hjälp med så löser vi det. Exempel på tjänster inom flytthjälp kan vara packning, magasinering/förvaring, bortforsling till tipp eller återvinning, flyttkartonger och flyttlådor, montering samt demontering. Andra uppdrag som olika specialtransporter är också något vi erbjuder så som pianoflytt och att flytta kassaskåp samt andra tungtransporter. Vi är flexibla och öppna för alla uppdrag.

Läs mer

Tung lastbil vid vägkant
Din trygghet i fokus

Att du blir nöjd är det viktigaste för oss

Om du inte har prövat att anlita en flyttfirma tidigare men just nu sitter och funderar över om en flyttfirma i Laholm kan vara värt så tänker du helt rätt! Med RUT-avdraget blir det dessutom väldigt prisvärt, utnyttja det!

Om du fortfarande är osäker så välkomnar vi dig att fylla i vårt offertformulär eller kontakta oss via telefon eller mail så ska vi se till att ge dig ett erbjudande som inte bara är konkurrenskraftigt utan även kommer från en flyttfirma som vet vad det handlar om.

Vi erbjuder såklart våra flyttjänster och flytthjälp inom övriga orter i kommunen. Kanske har ni sett någon av våra flyttbilar i ert område? Vi hjälper er vart ni än önskar inom Laholms kommun samt inom övriga landet.

Har du frågor eller funderingar kring din flytt, tveka inte att höra av dig!

Läs mer

Stor flyttlastbil

När det bara måste bli bra

Bra Flytt Sverige AB

Vi är ett gäng erfarna flyttgubbar och vissa av oss har drivit flyttfirma sedan mitten av 80-talet. Vi vet med andra ord vad som krävs för att ge er en bra flytt nu när ni i färd med att flytta.

Titta gärna på våra foton här på hemsidan för lite nostalgi.

Bra Flytt Sverige AB är nu sedan flera år en erkänd flyttfirma med en erfaren personal. Vi har idag ett nytt bolag då vi under några år valde att arbeta med annat. Men nu är vi tillbaka i det yrke som vi är bäst på.

Vår flyttfirma utgår dagligen från vårt huvudkontor i nordliga Skåne och vi arbetar över hela landet, Europa samt världen.

Privatkunder, Offentliga kunder samt Företagskunder är ALLA välkomna med förfrågningar oavsett vad det handlar om. Alla uppdrag är naturligtvis av intresse.

Bra flyttservice inom både bohagsflytt och företagsflytt garanteras!

Bra Flytt Sverige AB
Flyttfirma Laholm


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Vårt företag är försäkrade och miljömedvetna

Naturligtvis har vi som alla andra seriösa flyttfirmor, försäkringar och trafiktillstånd, för vår verksamhet. Allt för en trygg och ansvarsfull flyttning.

Transportörs – och Ansvarsförsäkring via företaget Trygg-Hansa. Denna försäkring ingår under hela transporten av bohaget eller inventarierna samt under hanteringen. Vår försäkring täcker alla våra uppdrag inom HELA den Europeiska Unionen.

Vi på Bra Flytt Sverige AB värnar om vår miljö och arbetar med vår miljö:

  • Vi innehar nyare mer miljövänliga fordon med marknadens bästa motorer
  • Våra bilar rullar fint med däck utan HA-oljor
  • Vi använder inte plastfolie eller andra plaster
  • Flyttkartonger är av miljövänlig återvunnen wellpapp

Gamla och nya kunder hälsas varmt välkomna!

BRA Flytt – Vi ÄR vad vi heter !
Flyttfirma Laholm